keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä!


Eräänä toukokuisena päivänä Ida tulla tupsahti meille extempore. Jo etukäteen oli sovittu, että seuraavana aamuna kohdataan Helsingissä, mutta päädyimmekin siis kohtaamaan pääkaupungin yhdessä. Koska luvassa oli Maailma kylässä -festarit ja PMMP, joka esiintyi luontevasti yhdeltätoista aamulla, sijoittui herätys aikaan ennen kukonlaulua. Puoli kuuden maissa startattiin auto kohti puolen tunnin matkan päässä sijaitsevaa bussipysäkkiä ja nähtiin kaunis aamuaurinko.Pysäkillä oltiin reilusti etuajassa, joten aikaa oli reilusti esimerkiksi ottaa mukataiteellisia valokuvia! Ihana aamuaurinko, jota harvemmin näkee, koska normaalisti tuohon aikaan vielä tuhisen peiton alla.


Helsinkiin saavuttiin yhdeksän maissa, ja kaupan kautta suunnaksi otettiin Kaisaniemen puisto. Eturivipaikat irtosivat vielä, ja sitten ei muuta kuin odottelemaan. Voih, minä ♥ PMMP!

Pemujen jälkeen päivän ainoa varsinainen ohjelmanumero oli Tahdon2013-flashmob, josta nappasin mukaani ilmapallon! Sen kanssa tulikin sitten seikkailtua loppupäivä, kunnes Henni halusi leikkiä pikkuoravaa... Helsinki on hirveän kiva paikka, pitäisi käydä useammin. Seuraavan kerran kaupunkiin tulee matkattua viimeistään syyslomalla - PMMP:n viimeinen keikka, me tulemme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti