sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Onko loma loma jos ei ehdi lomailla?

Koko kesä on mennyt seikkaillessa autolla ympäriinsä, pääasiassa töiden takia. Lähialueelta ei irronnut töitä satunnaisia mansikkamaapäiviä lukuunottamatta, joten toimisto sijaitsee Turussa ja työt joko siellä tai lähialueilla. Ammattiovikellonsoittaja tässä hei!

Huomiseksi otin töistä vapaata, koska vien kummitytön Muumimaailmaan. Päivä kuluu siis Naantalissa ja illaksi pitää ehtiä kodin kautta nuorisovaltuuston kokoukseen. Tiistai, keskiviikko ja torstai ovat työpäiviä, perjantaista lauantaihin olisi tarkotus pistäytyä Helsingissä ja sunnuntaina suuntana on mahdollisesti Tampere, jossa muuten viimeksi piipahdin perjantaina. Seuraavan viikon saakin sitten viettää taas Turussa töissä lukuunottamatta viikonloppua, jonka aion viettää Ruisrockissa. Dieseliä palaa niin paljon, etten uskalla edes ajatella, ja ajokokemus kasvaa hurjaa vauhtia. 

Huikeaa kännykkälaatua by Nokia Asha 311 ♥
Lienee sanomattakin selvää, että aina kotipäivän sattuessa otan ilon irti enkä tee mitään. On vapauttavaa vaan lojua sängyssä tuntikausia, seikkailla netissä ja virkata. Sen lisäksi pitäisi kuitenkin jaksaa opiskella ruotsia ja uskontoa pelottavan nopeasti lähestyviä syksyn kirjoituksia varten. 

Lomailu on tällä hetkellä aika tuntematon käsite, mutta kai se tästä. Voisin nyt kömpiä ylös sängystä ja kaivaa käteen jonkun noista yhdestätoista lattialla lojuvasta uskonnon kirjasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti