lauantai 15. kesäkuuta 2013

Olipa kerran maaliskuu ja Adam Lambert

Sattuipa tänään, että päätin siirtää kuvia kamerasta koneelle. Melkein nolottaa tunnustaa, että edellisen kerran olin saman tehnyt näemmä maaliskuussa - tai ainakin 22.3. otetut kuvat vielä olivat kamerassa... Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Tosiaan, silloin 22.3. lunastin synttärilahjani, kun Ida vei mut katsomaan Adam Lambertia. Näin kolmea kuukautta myöhemmin on vaikea mitään tarkkoja fiiliksiä kuvailla, joten sovitaan, että riittää, jos sanon keikan olleen huikea! Jos tarkempia fiiliksiä kaipaa, voi lukaista Idan vähän-enemmän-ajallaan julkaistun postauksen. Nyt aion kuitenkin iskeä tähän muutaman kameraan unohtuneen, julkaisukelpoisen räpsyn ko. keikalta. Täältä pesee!


Ensin vähän perspektiiviä: tältä näytti ilman zoomia. Että joo, eipä siellä lopulta kauheasti mitään nähnyt. Loogisuuden huipentuma on se, että Hartwall Areenan hienot, kiinteät screenit eivät olleet päällä. Jes! Kiikarit olis ollu kivat!

Olen itseasiassa aika yllättynyt siitä, miten hyviä kuvia tuolla kamerassa lopulta oli. Niistähän jopa saa selvää, vaikka zoomia on käytetty niin paljon kuin vain kamera antaa myöten.

Jes, blogihiljaisuus on nyt katkaistu! Toivottavasti se ei ihan heti ala uudestaan... Yritän tosissani ottaa itseäni vähän niskasta kiinni!

3 kommenttia:

 1. Huikeasta perspektiivistä huolimatta Marjut onnistui laskemaan kuinka montaa eri kitaraa Tommy käytti..ja periaatteessa ne istu Karon kanssa vielä kauempana, I don't get it :D sillä on varmaan joku supernäkö o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun näki, että Tommylla oli kitara... Marjutilla oli varmaan kiikarit!

   Poista
  2. Äläpä...ja sillä oli siinä kiikarissa varmaan joku superzoomi!

   Poista