lauantai 15. kesäkuuta 2013

Haluan Johannan takaisin!

TV7 näytti tänään GoodMoodStockin keikkoja livenä netistä. Itse osuin katsomaan HB:n osuutta, ja oli kyllä aikamoinen pettymys. HB on omasta mielestäni aina ollut järisyttävän hyvä livebändi - en osaa yhtään arvioida, montako kertaa olen poppoon, tai siis nykyään voisi kai sanoa Antin vaihtelevine kumppaneineen, livenä katsastanut. 

HB @ Maata Näkyvissä 2011

Tosiaan, alkuperäisestä kokoonpanosta on jäljellä enää Antti, joka hänkin on vaihtanut soitinta kaiketi kahdesti. Itselläni on yksi ehdoton suosikkikokoonpano (Johanna, Antti, Bob, Sofia, Teme & Markus), jonka vähän aikaa sitten hajottua on intohimoni bändin livetsekkailuun on vähän laantunut - mulla on ikävä rakasta Bobia, joka ihan aina ehti jutella ja piirtää mulle tikku-ukkoja satunnaisille kauppakuiteille. Viime marraskuussa näin bobittoman HB:n, eikä se enää tuntunut samalta. Ensimmäistä kertaa ikinä lähdin keikalta käymättä jututtamassa vähintäänkin Johannaa ja Anttia. Nyt vähän kaduttaa, koska kyseessä oli Johannan viimeinen keikka, vaikken sitä silloin tiennytkään. 

HB @ RistiRock 2011

Kun Johannan vaihtuminen Miiaan julkaistiin, en oikein tiennyt miten suhtautua asiaan. Netistä seuratun livekeikan jälkeen olen kuitenkin muodostanut mielipiteeni. Haluan Johannan takaisin. Miia ei ainaan netin kautta saamani kuvan myötä vaikuta sopivan bändin tyyliin. Perustella en osaa järkevästi, mutta ei, ei Miiaa. 

Kuvankaappaus TV7:n GoodMoodStock-lähetyksestä
Omistan tähän mennessä joka ikisen HB:n levyn, singlen ja dvd:n uutta kokoelmaa lukuunottamatta. Omistan myös G-Poweredin levyjä, joilla Miia laulaa. Kaikki nämä tuotokset ovat loistavia. Uusi HB taitaa silti saada jäädä pois kokoelmastani, ainakaan tämäniltaisen perusteella en sitä ostaisi. Surullista, mutta totta.

Kasa omistamaani HB-tilpehööriä. Kuva on kesältä 2010 ja ainakin levykokoelma on sittemmin täydentynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti