sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Levyhylly M-R

Madonna: Confessions on a Dance Floor
Hmm... Tästä levystä, tai Madonnasta ylipäätään, mulla ei kauheesti ole sanottavaa. Confession on a Dance Floorin hittibiisejä kuuntelin jonkun verran ala-asteella, mutta tätä levyäkään en oikeastaan tunne. Radiohittien varassa mennään. 


Pariisin kevät: Meteoriitti, Astronautti
Minä sydän Pariisin kevät! Astronautti on noista omistamistani levyistä parempi, Meteoriitin biiseistä iso osa on mulle henkilökohtaisesti aika mitäänsanomattomia. Pariisin kevään ehdottomasti paras levy on Kaikki on satua, jota en omista kuin tiedostomuodossa. Olen törkeästi kopioinut varmuuskopioinut kaverin levyn koneelleni, kun totesin, ettei molempien ihan välttämättä tarvitse kaikkia levyjä ostaa. Aijai, tuhma minä!
Pariisin kevät on tällä hetkellä yksi ehdottomista suosikeistani, harmittaa, kun olen vain kahdesti nähnyt livenä. Toivottavasti vielä on runsaasti keikkoja edessä! 


Pariisin kevät @ Jurassic rock 2012


Pete Parkkonen: First Album
Pete Parkkosen First Album on joskus ihan vaan mielenkiinnosta alekorista napattu levy. Kuuntelinkin sen silloin, mutta muistijälkiä ei jäänyt. Varmaan ihan hyvä, mutta ei niin hyvä, että viitsisi enempää tutustua.


Pikku G: Räjähdysvaara, Suora lähetys
Voih, olin kovemman luokan Pikku G -fani silloin ala-asteen ensimmäisillä luokilla, kun räppäri oli pinnalla. Yksi ero Pikku G:n ja lähes kaikkien muiden tuona aikoina kuuntelemieni bändien ja artistien välillä kuitenkin on: Pikku G:tä kuuntelen edelleen satunnaisesti. Onko kukaan teistä koskaan kuunnellut herran sanoituksia kunnolla? Niistä mä tykkään! Nykyhetken suomiräpin aiheina pyörivät lähinnä viina ja naiset, kun taas Pikku G räppäsi perheen tärkeydestä, valehtelusta, toisten ihmisten kunnioituksesta, siitä, ettei nuoria saisi arvostella ulkonäön perustella ja ties mistä oikeasti hienosta asiasta. Kuunnelkaa ihmiset Pikku G:tä!


PMMP: Kuulkaas enot, Kovemmat kädet - kumipainos, Leskiäidin tyttäret, Veden varaan, Rakkaudesta
Pemut omnom! Kuuluu ehdottomasti lempparibändieni (sekalaiselle ja satunnaiselle) listalle. Tykkään PMMP:ssä erityisesti siitä, että biisejä on niin laidasta laitaan, tuotanto ikään kuin aikuistuu vuosien myötä, mutta silti mikään levy ei ole huono, vaan kaikilla on omat huippukohtansa. Tällä hetkellä oma levysuosikki on Rakkaudesta, jolta erityisesti Jeesus ei tule oletko valmis -biisi soi jatkuvasti. Voi se on ihana!
Pemut olen muutamaan kertaan nähnyt livenä, ja toivottavasti tulen näkemään vielä monta kertaa. Festaribändien parhaimmistoa, ehdottomasti!


PMMP @ Loimaan tori 2012


Poets of the Fall: Signs of Life
Taas yksi päänsisäisiä kysymysmerkkejä aiheuttava levy. Kaiketi iskä on tuonut tämän jostain joskus. Kuvittelen kuunnelleeni tämän joskus, mutta että oliko hyvä, en kyllä tiedä.


Raskaampaa joulua
Pitäähän sitä jokaisen hyllystä joululevy(jä)kin löytyä. Itse en taida omistaa kuin tämän yhden, ja siltäkin kappaleita kuuntelen melko valikoiden. Levyn ehdoton helmi, ja itseasiassa suurin syy sen ostoon, on JP Leppäluodon versio Joululaulusta. Rakastanrakastanrakastan. 

2 kommenttia: