perjantai 4. tammikuuta 2013

Vähän myöhäisiä uudenvuodenlupauksia

Nyt on aika herättää tämäkin blogi tähän vuoteen! Vuodenvaihdetta juhlin Idan kanssa, ja päivän aikana ehdin esim. kuvata lapsia pulkkamäessä ja Idaa tekemässä lumiukkoa (jolle tuli viikset!), pelata HayDayta, katsella raketteja, seurata Asian Music Awardseja, haaveilla pilkkimisestä, kyllästyä Ylen uutisikkunaan ja yöllä ilman syytä nauraa itseni lähes kuoliaaksi. Kivaa oli siis!


Minkäänlaisia lupauksia uudelle vuodelle en yleensä harrasta, ja lupauksettomuudesta julistin kovaan ääneen tänäkin vuonna, mutta nyt olen jo päätynyt muutamaan poikkeukseen. Nämä lupaukset eivät kuitenkaan ole suurensuuria enkä aiheuta itselleni kovin suuria omatunnontuskia, vaikka ne rikkoutuisivatkin. Eivätkä ne rikkoudu, kun ovat niin kivoja!


Koska tämä blogi on ajoittain vähän heitteillä, päätin yrittää tämän vuoden aikana postata vähintään kerran viikossa. Sen ei luulisi olevan liian suuri haaste edes minunlaiselleni laiskimukselle. Ja hei, tekin saatte toki ehdotella, jos on jonkunlaisia postaustoiveita! Ideoita kun ei ole koskaan liikaa...


Lisäksi neuleblogiaddiktoituneena olen tänään päättänyt, että jos muutkin pystyvät neulomaan kaikenlaista upeaa, niin pystyn minäkin! Viime vuonna opettelin neulomaan niin pitsiä, palmikoita kuin tiimalasikantapäänkin, joten tänä vuonnakin jonkun uuden neuletekniikan opettelu on edessä.


Lupaan siis blogata ahkerammin ja opetella neulomaan jotakin uutta. Näillä lupauksilla mennään eteenpäin tämä vuosi!


Osan kuvista otin itse, osan otti Ida, ja äsken ryöstin kaikki Idan blogista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti