tiistai 25. joulukuuta 2012

Joululaulumietteitä ja mukataiteellinen kuva pölyisestä pianosta


Jouluun kuuluu joululaulut. Pienempänä kävin pianotunneilla ja edelleen soittelen aika säännöllisesti itsekseni jotain. Jouluisin se yleensä korostuu. Tänä vuonna tosin en ole hirveästi soittanut mitään, mutta se johtuu pitkälti siitä, että en ole ollut kotona. Mietittiin kyllä, että pitäiskö mun vanha keyboard ottaa tänne Lappiin mukaan, mutta todettiin, että kait sitä ilmankin pärjää. Ja onhan meillä miljoonan joululevyn lisäksi veljen huuliharppukin!


Mitään the only one -suosikkijoululaulua mulla ei ole, mutta ihanin soitettava on kyllä Walking in the Air, ja todellakin Nightwishin versiona. Onnistuin siihen löytämään nuotit jostakin netin syövereistä, ja niitä viittä sivua olen soittanut edestakaisin. Kuunnellessa lemppari taas on ehdottomasti Joululaulu, joka usein säveltäjänsä mukaan Konsta Jylhän joululauluksi nimetään. Ja sen pitää sitten olla JP Leppäluodon versio!


Kuuntelen minä sentään muutakin kuin metalliksi väännettyjä joululauluja. Juulian Enkelten kellot -levy on pyörinyt soittimessa erittäin ahkerasti jo pari joulua. Voi miten ihana sekin on!


Noi videot ei nyt halua asettua paremmin, hmph.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti