torstai 8. marraskuuta 2012

Haastetta elämään

Epona heitti mua haasteella, ja kerrankin sain vastattua siihen heti! Nyt olen ylpeä itsestäni.

LIEBSTER AWARD:
''This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.''
1. EACH PERSON TAGGED MUST POST 11 THING ABOUT THEMSELVES
2. THEY MUST ALSO ANSWER THE 11 QUESTION THE 'TAGGER' HAS SET FOR THEM
3. THEY MUST CREATE 11 MORE QUESTIONS TO ASK BLOGGERS THEY HAVE DECIDED TO TAG
4. THEY MUST THEN CHOOSE 11 BLOGGERS WITH LESS THAN 200 FOLLOWERS AND TAG THEM IN THEIR POST
5. THESE LUCKY BLOGGERS MUST THEN BE TOLD
6. THERE'S NO TAG BACKS


11 asiaa minusta:

1. Olen viime päivinä väsäillyt hakemusta Nordjobbiin ja sitä kautta haluaisin päästä ensi kesäksi töihin Ruotsiin tai Ahvenanmaalle. Ruotsinkielentaito tulisi samalla treenailtua kuntoon syksyn yo-kirjoituksia varten.
2. Tein tänään kai ensimmäistä kertaa kotona pitkän matikan 11. kurssin tehtäviä. Se kurssi ei inspiroi minua yhtään, vaan tuntuu aika turhalta. Opettaja neuvoi, että kannattaa kuitenkin istua siellä, jos vaikka vahingossa tarttuisi jotain päähän. Kokeessa käyn varmaan yrittämässä, ja jos ei suju, jätän paperin palauttamatta. Turhat neloset todistuksessa on ... no turhia.
3. En ikinä ole ilman kynsilakkaa, mutten myöskään ikinä jaksa kynsiä lakkailla. Tämänhetkiset lakanrippeet taitavat olla muistoja jostain lähes kuukauden takaa.
4. Tykkään tervajätskistä salmiakkikastikkeella ihan liikaa! Sain sellaista ihanuutta kerran yhdessä ravintolassa, ja nyt tekee jatkuvasti mieli.
5. Himoitsen viinirypäleitä ja vesimelonia oikeastaan aina. Mua saa lahjoa rypäleillä ja meloneilla!
6. Mulla on neljä korvista. Oikeassa korvassa on yksi, vasemmassa kaksi alhaalla ja yksi rustossa. Kaikki on ammuttu kultasepänliikkeessä. Mulla on kai ollut hyvä tuuri, kun tuo rusto ei ole tulehtunut. Enää en uskaltaisi sinne korua ottaa ampumalla.
7. Kokeilin tänään vanhojentanssiharkoissa tanssia korkkarit jalassa, ihan vaan testimielessä. Totesin, että noilla viime kesän juhlakengillä ei helmikuussa koko päivää pyörähdellä parketilla, eli pitäisi ostaa tanssikengät.
8. Kengistä tulikin mieleen, että himoitsen ihan liikaa Jeffrey Campbellin Litoja. Varsinkin, kun ebaysta saisi halvalla...
9. Meidän koulu on mukana Comeniuksessa, ja mäkin pääsin osaksi projektia. Ensi kuussa lähden kavereiden ja parin mukavan opettajan kanssa viikoksi Saksaan. Whii, siitä tulee parasta!
10. Kirjotin viime viikolla äikän tunnilla mielipidekirjoituksen siitä, miten kouluruoka oikeasti on ihan okei. Ainakin meidän koulun kasvisruoka!
11. Kävin tänään kirjastossa katselemassa neulomiani villasukkia. Siellä ne ovat näyttelyssä ja jouluna sitten päätyvät vanhainkodin asukkaille ja kotipalvelun asiakkaille tänne lähelle. Tuli hirveän hyvä mieli, kun näki omat sukat siellä sermissä roikkumassa ja neulojalistasta löytyi tuttu nimi. On ihanaa tehdä pieniä hyviä tekoja!


Vastaukset kysymyksiin:

1. Mikä on viimeinen kokonainen kappale jonka kuuntelit? Haha, Robinin Puuttuva palanen! Mun salainen paheeni, hups..
2. Mitä kirjoitit viimeksi? Skype-viestejä, mutta jos tässä haetaan jotain vähän luovempaa, niin aamulla luovan kirjottamisen tunnilla biografiaan muistoja lapsuudesta.
3. Mitä ajattelet kasvisruokavalioista? Pelkkää hyvää, kun kasvissyöjä kuitenkin olen. Ihailen vegaaneja, mutta toistaiseksi tämä oma pescovegelinja on saanut riittää, enkä koskaan usko ainakaan maidosta ja kananmunista luopuvani. Elämästä tulisi niin hankalaa.
4. Minkä ikäisenä opit lukemaan? Olin viisi ja puoli. Opin kai ihan itse, en ainakaan tiedä että kukaan olisi opettanut.
5. Kahvi, tee vai kaakao? Useimmiten kaakao, mutta välillä teekin on hyvää. Kahvia tulee juotua tosi harvoin.
6. Matkustatko mieluummin junalla vai bussilla? Junalla! Junat on ihania! Tykkään junista! Bussilla matkustan kuitenkin paljon enemmän, koska jostain syystä koulumatkalleni ei ole rakennettu rautatietä... Ja onhan ne bussitkin ihan kivoja.
7. Oletko ikinä murtanut luitasi? En ole, ja hyvä niin.
8. Onko sinulla allergioita? Jeps, jotain siitepölyjä ja salisyylihappo. Salisyylihappoallergia on oikeastaan aika pahakin, salisylaatitkaan ei käy, mistä johtuen multa on pannassa kaikki särkylääkkeet parasetamolia lukuunottamatta (Panadol on kaveri) ja hirveät määrät erilaista kosmetiikkaa. Shampoista tosi iso osa ei käy, naamaputsareiden, huulirasvojen, hajuvesien ja oikeastaan ihan kaiken mahdollisen inci-listat tsekkailen tarkkaan ennen kuin uskallan mitään käyttää.
9. Teetkö käsitöitä? Teen. Neulon pääasiassa, mutta välillä leikin ompelukoneen tai virkkuukoukunkin kanssa. Korujakin ois kiva osata näperrellä...
10. Katsotko elokuvia mieluummin kotona vai elokuvateatterissa? En oikeastaan katso elokuvia, mutta vastaan kuitenkin leffateatterin, koska kotona en ikinä malta istua niin pitkään ruudun ääressä enkä siis koskaan saa katsottua kokonaista elokuvaa.
11. Postikortti vai kirje? Molemmat on kivoja (mulle saa lähettää niitä!), mutta kirje on kuitenkin ehkä kivempi. Kirjeessä kuitenkin on yleensä niin paljon enemmän sisältöä. Voi miten mä rakastankaan kirjeiden saamista!


11 kysymystä seuraaville:

1. Käytätkö huulirasvaa? Lempparisi?
2. Unelma-ammattisi?
3. Lempikirjasi?
4. Millaiset hiukset haluaisit, jos kaikki olisi mahdollista?
5. Kirjoitatko päiväkirjaa?
6. Mikä kappale soi / on viimeksi soinut päässäsi?
7. Millainen taustakuva puhelimessasi on? Entä tietokoneessa?
8. Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et pärjäisi?
9. Mitä ostit viimeksi?
10. Montaako blogia seuraat aktiivisesti?
11. Onko tänään hyvä päivä?


Haasteen annan kiertoon Siljalle, JennilleIdalle ja (salainenpienipeikko):lle.

2 kommenttia:

  1. tykkään sun kohdasta 4. ;) toi tervajätski ON HYVÄÄ!! :D <3 kiitti seurasta!

    VastaaPoista