sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Levyhylly A-F

Levyhyllypostaus on nyt oikeasti todellisuutta! Päätin, että kirjaan kaikki levyt tänne jollain tavalla ylös, suurimmasta osasta varmaankin sanon edes jotakin. Koska haluan pitää pituuden edes jollain tasolla inhimillisenä, on tämä pakko jakaa hirveän moneen pätkään.

Listalta löytyy kaikki ne levyt, jotka hyllystäni tällä hetkellä löytyvät. On mahdollista, että joku levy levynen (APUA meidän matikan opettaja käyttää tuota merkki merkkinen -tyyliä koko ajan, tarttuuko se?!) on eksynyt jonnekin muualle, mutta en usko, että kovin montaa puuttuu.

Mitään omistamiani levyjä ei ole sensuroitu, mutta koulukirjojen mukana tulleita opiskelijan cd:itä en silti listannut. Joku raja sentään... Lisäksi listalta puuttuu Elämä lapselle, Suomipoppia jne tyyliset kokoelmat, koska niiden listaus nyt vaan tuntuu turhalta, ei niistä saa kukaan mitään irti.

Nyt saa riittää tämä turha alkuhöpinä, joten täältä pesee levyhyllyni sisältö aasta äffään!
Amoral: Show Your Colors
Show Your Colors koska Ari Koivunen. Ei mikään erityisen rakas levykäinen, mutta kyllä sitä aina joskus tulee kuunneltua.

Amorphis: Skyforger
Kuten varmaan jotkut on tajunnutkin, blogini nimi tulee eräästä Skyforgerin kappaleesta. Levy pyöri ahkerasti soittimessa jossain vaiheessa ja siltä ajalta on tämä nimikin peräisin. Amorphis on tosi upea bändi, oikeastaan melkein harmittaa, kun en ole erityisemmin siihen tutustunut, jos nyt ei tätä yhtä levyä ja Youtubea lasketa. Livenäkin toimii!

Anastacia: Anastacia
Muistan kuunnelleeni tätä, mutten muista milloin, miksi tai kenen kanssa...

Anna Eriksson: Anna Eriksson, Odota mua, Kaikista kasvoista, Kun katsoit minuun
Anna Erikssonia kuuntelin lapsuuteni parhaan kaverin kanssa paljon joskus ehkä 9-10-vuotiaana. Pari levyistä on siltä ajalta, pari eksynyt iskän hyllystä tänne.

Antti Tuisku: Ensimmäinen, Antti Tuisku
Ensimmäisen Idolsin aikana kannatin Hanna Pakarista ihan täysillä, mutta jossain vaiheessa alkoi Antti Tuiskukin toimia. Ja oikeasti noilta levyiltä löytyy monia ihania biisejä, joita ei enää tule kuunneltua. Sääli, kyllä ne toimisivat edelleen!

AOC: Voittaja
11-vuotiaasta eteenpäin mulla oli pitkä kausi, jona en kuunnellut kuin rockia ja metallia. AOC on sen kauden jälkeen ihan ensimmäinen muuta genreä edustanut bändi, jota aloin kuunnella. Suomenkielistä gospelräppiä metallikauden katkaisuun, aika mielenkiintoista, mutta eräs ihminen sitä minulle tuputti ja onnistui. Kunnian saa paskapäinen paras kaverini, jonka syytä kyllä varmaan joka toinen kuuntelemani bändi on.

Apulanta: Kiila
Mistähän tämä on tänne eksynyt... Ei ole minun, vaan kaiketi iskän tai veljen omaisuutta. Apulanta on ihan okei radiosta kuunneltuna, mutta ei se muuten erityisemmin sytytä.

Ari Koivunen: Fuel For the Fire, Becoming
Ari Koivunen, teini-ihastukseni kohde... Oivoi, tästä voisi kirjoittaa kirjan. Jätän sen kuitenkin väliin ainakin toistaiseksi. Koivunen, tai oikeastaan Koivuset, on yksi niistä bändeistä, jotka ovat elämääni vaikuttaneet eniten ja mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Väitän, etten olisi minä ilman näitä levyjä (tai ainakaan Koivusen foorumia, moniko teistä tunnustaa pyörineensä siellä?)!

CMX: Pedot
Hieno bändi ja hieno levy. Se on eksynyt hyllyyni varmaan heti ilmestymisensä jälkeen jotain hassua reittiä, jota monet muutkin levyt ovat tulleet, mutta meni monta vuotta ennen kuin se päätyi soittimeen. Pedot sisältää monia helmiä, Taivaanääreläiset esimerkiksi on täyttä rakkautta!

Dead by April: Dead by April
DBA:ta kuuntelin jossain vaiheessa laittoman paljon. Ihmettelen jos A Promise ei enää löydy puhelimeni soittimen soitetuimmat-listalta, jossain vaiheessa en muuta koulumatkoilla kuunnellutkaan.

Evansecence: Fallen
Voi, tämän olin jo unohtanut täysin! Levy on täyttä rakkautta alusta loppuun, pitääkin taas kaivaa kuunteluun. Tämä on niitä harvoja levyjä, joita kuunnellessa mitään biisiä ei tarvi skipata, kun kaikki toimii. Tykkään ja lujaa!

Frail: Pieces of Silence
Tämä levy ostettiin aikoinaan serkun kanssa puoliksi, mutta minun hyllyyni se on näemmä jäänyt. Loistava bändi ja levy, joka pitkän hiljaiselon jälkeen on kai taas heräilemässä eloon. Pitäisi muistaa tsekkailla uusia biisejä! Frailin bändipaidan takia olen vuosia sitten juoksennellut pakkasessa t-paidassa ja lopulta sain heidän keikkabussinsa ikkunasta paidan ostettua. Hyvin on paita palvellut, edelleenkin se on enemmän tai vähemmän käytössä!Jaksoikohan kukaan lukea tänne asti.. Huutakaa hep, jos jaksoitte, niin tiedän minäkin sitten, onko mitään järkeä jatkaa näiden kirjoittelua.

8 kommenttia:

 1. Hei vähän kiva idea! Vois melkeen itekkin toteuttaa tällaisen joskus tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
 2. HEEEEEP!!! ^^ näitä on kiva lukee :D kieltämättä ihmettelin, et kuka tää paskapää on, mut onneks se tuli naamaisen kirjan kautta selville ja näemmä selvis täälläki :D oho - tulipa pitkä kommentti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on vielä tulossa pari, eli hyvä jos tykkäät :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jee :) Seuraava osa tulee heti kun vaan saan aikaseks :)

   Poista