keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Vaahtokarkkimuffinssit

Muutamat teistä tietävät entuudestaan, etten ole kovin lahjakas, mitä tulee erilaisiin kokkailuihin. Joku teistäkin on tainnut joskus joutua syömään tekemääni epämääräistä pohjaanpalanutta muhennosta, jonka oli tarkoitus olla papu-perunakeittoa. Olen siis ehdottomasti tavoittelemisen arvoista vaimomateriaalia!

Leipominen on yleensä edes hieman enemmän alaani, sillä osaan takuuvarmasti tehdä mummon helpolla reseptillä piirakkapohjan, jonka päälle voi heittää mitä vain mustikoista raparperiin. Tänään päätin reippaana tyttönä leipoa jotain vähän erilaista. Googlen avustuksella löysin vaahtokarkki-suklaamuffinssien ohjeen ja päätin kokeilla, ihan pienellä variaatiolla vaan. Halusin vaahtokarkinpalaset mukaan heti alusta asti, joten tungin ne taikinan joukkoon. Vielä taikinana tulos näytti hyvältä:


Ottaessani muffinsseja pois uunista iski epätoivo. En vaan osaa. Katsokaa nyt näitä:


Nam, näyttää tosi herkulliselta.. Ai eikö? On taitolaji saada aikaan noin järkyttävän rumia muffinsseja. Oikeasti. Onneksi maku on jotain aivan muuta, hyvin mutakakkuista nimittäin! Nam! Ehkä näitä pitäisi suosiolla syödä silmät kiinni...?

10 kommenttia:

 1. Sun olis pitäny pistää ne vaahtokarkit niin että siinä olis ollu vielä taikinaa päällä niin tulis heti vähän nätimpiä ;)
  t: riddi = vitun hyvää vaimomateriaalia

  VastaaPoista
 2. kyl mä noita voisin syödä :D

  VastaaPoista
 3. Vaahtokarkkimuffinit on jotain ihan parasta! <3 Oon kerran tehny itekkin ja kaikella itserakkaudella sanon, että ne olivat noita siun muffineita nätimpiä ;)

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta! :D mä en kestä x) mä olisin niiiiiiin halunnu olla leipomassa näitä sun kans :D koska olisin saanu päivän naurut sillee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä.. Koska tuut leipomaan mun kans? :D

   Poista
 5. Mää oon hei aina ollu sitä mieltä että maku on tärkein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, leipurin suusta tuo lause lämmittää tavallistakin enemmän! :)

   Poista