lauantai 22. syyskuuta 2012

Pinnityyny

Ollaan pian lähdössa katsomaan kummityttöä, ja sitä ennen ajattelin postata tänne vielä kuvan pinnityynystä, jonka pikkuneiti sai nimipäivälahjaksi vajaa kaksi viikkoa sitten.


Idea pinnityynyyn löytyi Mekkotehdas-blogista. Kaavakin tuohon olisi löytynyt Mekkotehdas-kirjasta (joka on ihanaihanaihana!), mutta koska kirjaa ei ollut nopeasti saatavilla, vaan se olisi pitänyt tilata kirjastoon kauempaa, kehitettiin äidin kanssa kaava ihan itse. Tyyny on siis tuollainen pyöreä, jossa päälipuolella kulkee pari nauhaa. Nauhoihin saa sitten haluamansa pinnit talteen. 

Päälipuolen kangas on ennen ollut tyynyliina. Pohjapuoli, josta fiksuna tyttönä en ottanut kuvaa, on tehty vanhasta kirkkaanvihreästä valkeilla pitsikuvioilla koristellusta lakanasta ja nuo vihreät nauhat löytyivät omista kätköistä, muistaakseni ne olivat entisessä elämässään belgialaisen suklaarasian koristeina. Hattupinnit taas löytyivät äidin kaapista, jossa ne ovat jo kauan odottaneet pääsyä lahjapakettiin. Pikkubudjetilla saatiin siis kasaan suloinen nimpparilahja, joka selvästi oli saajalleen mieluinen. Jes!

5 kommenttia:

 1. Varsin suloinen lahja, ja se on kyllä tosi kiva että tuollaiseen löytyy ainekset varmaan suunnilleen jokaisesta taloudesta ainakin jos vähän on valmis soveltamaan (: Mutta niin, piti ihan kysyä että onko nuo nauhat tuossa päällä kiinni mitenkään vai pysyvätkö paikallaan tarpeeksi hyvin ilman kiinnitystäkin? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne nauhat on siis vaan tyynyn päälipuolella, ne on ommeltu saumojen sisään kiinni samalla kun kankaat ommeltiin yhteen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eiks ookki :) Haluutko samanlaisen? :D

   Poista