keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Storytime


Päivän The Musiikkijuttu tänään on ollut Nightwishin uusi Storytime-musiikkivideo. Sitä on hehkuttanut lukemistani blogeista yksi jos toinenkin. Kaikki tuntuvat pitävän kovasti sekä videosta että biisistä. Kaikki paitsi minä. Jostain syystä tuo biisi kuulostaa vähän liikaa siltä uudelta Nightwishilta. Yllättäen. Kovinkaan moni bändin biisi ei ole itseäni sytyttänyt sitten Tarjan aikojen. Kyllä, olen niitä, joille Nighwishiin kuuluu Tarja. Toki Anettekin on hyvä laulaja, mutta ääni ei vain sovi tuohon musiikkiin. Ja kun Storytime ei sisällä edes sitä kaiken pelastavaa, jumalaista Marcon laulua, en vaan tykkää. Myöskään videosta en pidä, vaikka joku sitä taisi kehua parhaaksi näkemäkseen soittovideoksi. Se on typerä. 

Ugh, olen puhunut. Kiitos ja anteeksi.

4 kommenttia:

  1. Mua vaan ärsytti, kun kaikki hehkutti ja odotin kuulevani jotain kivaa. Pyh, ei sitten.

    VastaaPoista
  2. En minäkään innotunut. Biisi on aika hyvä, mutta varsinkin ekalla kerralla Anetten ääni järkytti huonoudellaan. Tykkäsin hänen äänestään DPP:llä, mutta tässä biisissä se vaan on _huono_. Videokin on sekava ja ahdistava. :( Tosin NW:llä sinkut on aina huonoimpia levyn biiseistä eli toivoa on.^^

    VastaaPoista
  3. Anki, ihanaa että edes joku on samaa mieltä! Melkein kuin ite olisin kirjottanut tuon kommentin. Paitsi sinkkujen huonoudesta en mene mitään sanomaan, koska varsinkin DPP on jäänyt oikeastaan täysin kuuntelematta, paitsi sinkkujen osalta.

    VastaaPoista