maanantai 28. marraskuuta 2011

Ruotsi, formulapeli ja Huippumalli haussa

Niin se aika kuluu, taas on jakso lopuillaan ja viimeinen koe edessä huomenna. Ruotsi, eih.. Mutta koska enää on vain yksi koe jäljellä, oli tänään (krhm joka päivä on ollut) hyvää aikaa tehdä kaikkea kivaa. Kuten esimerkiksi pelata veljien kanssa formulapeliä wiillä ihan liian kauan. Voitin jopa molemmat siinä ainakin kerran, vaikka ihan ekaa kertaa pelasin! 

Tänään tuli Suomen Huippumalli haussa -finaali. Huippis on yksi niitä harvoja ohjelmia, joita säännöllisesti seuraan, ja varsinkin nämä Suomen kaudet tulee katsottua tarkasti. Monta jaksoa olen jopa katsonut netistä, kun en maanantai-iltaisin ole telkkarin eteen ehtinyt. Yleensä vastaavaa en tee ikinä, on se vaan puuduttavaa tuijotella koneelta ohjelmia... Mutta Huippiksen kanssa niinkin!

Tällä kaudella mulla poikkeuksellisesti ei missään vaiheessa ollut erityistä suosikkia, ja jostain syystä olin onnellinen Anna-Sofian voittaessa. Siltikin, vaikka lähes koko kauden se hiljaisin ja ujoin kilpailija tuntui ärsyttävältä. Mutta tämä kisan viimeinen kuva on kyllä täydellisen ihana! Wow

Kuva: Nelonen

Tällasta sekavaa sepustusta tällä kertaa.. Pitäisköhän näihin postauksiin taas koittaa keksiä jotain fiksua?

Ps, olen lukiossa, eli kirjoitan huomaamattani lähes kirjakieltä. Ärsyttävää. Koittakaa kestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti