lauantai 5. marraskuuta 2011

Ristirock 2011

Ristirockissa pääsin 3.9. käymään. Pitkästä aikaa, parin vuoden tauon jälkeen. RR on varsin toimiva tapahtuma: hyviä bändejä, paljon tuttuja ja se on lähellä. Melkein kuin Maata Näkyvissä -festarit yhdessä päivässä, haha.

Esiintyjinä oli tänä vuonna Katajainen kansa, Sotahuuto, Tommi Kalenius, Tera, GodFM, kls., Idän ihmeet ja HB. Aika kova setti siis, tykkäsin melkeinpä kaikista! GodFM oli päivän yllättäjä, tai siis kolmas kerta toden sanoi ja mä tykkäsin!

Kovin pitkää selostusta en jaksa kirjotella, varsinkaan nyt, kun tapahtumasta on jo se pari kuukautta. Mukavata oli, ja varsinkin Teran ja HB:n näkeminen melkein vuoden tauon jälkeen oli parhautta! HB:n Antin kanssa tuli myös juteltua aika pitkästi (Antti tiesi missä on Vampula!), väiteltiin mm. siitä, kumpi Perkeleitä-biisin versioista on parempi, sinkkuna julkaistu vai albumiversio. Mun mielestä alkuperäinen, Antti oli ehdottomasti albumiversion kannalla. Onko muilla mielipiteitä?

Keikkaseurana mulla seikkaili Ronja, jonka ei alunperin pitänyt tulla RR:n, mutta jotenkin vahingossa sen raahasin mukaani.. Ronskulle kaikki bändit oli enemmän tai vähemmän vieraita, mutta taisi se ihan oikeasti tykätä Terasta!

Kuvia tuli nappailtua ihan kivasti, tässä muutama parhaista. Niin, ja ne kaikkein kummallisimmat tilannekuvat myös.. Tuolle yhdelle kls.-kuvalle oon nauranu vaikka kuinka ja paljon. Kimmo juoksee pois lavalta, Tatu näyttää leikkivän gorillaa, Eskalla sekä Perttu taputtavat ja juontaja-nainen on taustalla tulossa lavalle.. Mitä?!

Oli kiva nähdä Matukkaa, Ellua, Tuomasta, Jaskaa, Aleksia, Jannea...ja kaikkia muita, joita nyt enää en muista! Äijälle kiitos seurasta, ja kiitos myös muille tuona viikonloppuna mun kanssa Tampereella seikkailleille: Idalle, Reettalle, Sallalle ja Timolle pääasiassa! Tui♥

4 kommenttia:

 1. Huh, onpa aika mennyt nopeaan. Omasta viimeisimmästä Ristirockista taitaa olla aikaa 6? vuotta. Olisinkohan ollut viimeksi siellä näkemässä Terapian jäähyväiskeikan?

  VastaaPoista
 2. oi TERA <3 niin ihana.

  eikä voida unohtaa miejän kaikkien lempparia Tommia :__D

  kiitos itteles, oli ihan huippu kokemus :)

  VastaaPoista
 3. Heaven Queen, 27.08.2005 näyttää Terapia Ristirockissa viimistä kertaa soitelleen, eli kuus vuotta sitten joo. Siitä on aika kauan, ite olin sillon 10-vuotias enkä koskaan kuullutkaan mistään Terapiasta.. :D

  Ronja, haha Tommi :__D♥ Otetaanko ens vuonna uusiks? :__D

  VastaaPoista
 4. Mä olin siinä vaiheessa muutaman vuoden yhtyettä kuunnellut. Tajusin että omastakin riparista on kohta 9 vuotta aikaa, eli vissiin sitten sellanen 10 vuotta on siitä kun yhtyettä rupesin kuuntelemaan. Huh. :0

  VastaaPoista