maanantai 18. heinäkuuta 2011

Praha takana, Bournemouth edessä!

Vielä vähän Prahasta. Siellä on halpaa, ainakin Suomen hintatasoon tottuneelle. Niinpä mukaan lähti ties mitä kosmetiikkajuttuja, joista osa tuossa kuvassa. Hiusvärejä, lakkaa, lämpösuojaa, shampoota, niitä kuluu kaikkia. Kynsilakkoja nappailin myös mukaani monta, euron kappale! Muutakin tuli ostettua, mutten nyt muista mitä. Vaatteita ei yhtään! Hassua.


Lento Prahaan sujui mukavasti samalla koneella Apocalyptican kanssa, ja kaiketi siitä johtuen koko matkan kuulokkeissa soi enemmän tai vähemmän Apot. Tai siis Apocalyptica-niminen albumi, koska soittimestani ei muuta löydy. Tuokin kirjaston levystä kopioitu. Hävettää.. Mutta tässä siis loman kuunnelluin biisi:


Tänään koitan saada aikaan vaikka mitä, huomenna suunta Kirkkonummen ja sukulaisten kautta Helsinkiin hotelliin, josta keskiviikkoaamuna aikaisin lentokentälle. Bournemouth kutsuu! Saa nähdä ehdinkö sieltä kirjoittelemaan tänne, vai tuleeko reilun kolmen viikon tauko.. Hui.

4 kommenttia:

  1. Niiiiiiiiiiin pistä!! :(( En päässy tänäkään kesänä mihinkään, kun en saanu ketään kaveria mukaa kielikurssille, MUTTA ensi kesänä menen sit vaikka yksin.

    VastaaPoista
  2. No höh :( Mä oon menossa ihan yksin, en tunne KETÄÄN. Hui! Uskon kyllä että yksinki pärjää ihan hyvin :)

    VastaaPoista